Ja nu är det mycket som har hänt på sista tiden och snabbt har det gått. Vi har blivit ägare till en helt underbar och söt liten tjej som heter IC S*Miss Mikkus´ Gina Lollobrigida.

Vi fick äran att ta över henne efter att vår vän Annett Wilanders tråkiga bortgång från oss. Tyvärr kunde hon inte bo hemma hos oss då hon är moster till Razer och båda är fertila. Ville inte att det skulle råka hända nåt man inte hann se. Sen kände jag och Johan att vi inte ville riktigt chansa att ta in en till nu när vi inte bor så stort heller med tanka på hans allergi. Så hon bor hos min mamma. Och hon trivs och mår bra. Hon är så gosig och kelig. Mamma bor bara 10min från mig med bil så det är nära så man kan åka och gosa med henne när man vill.

Så då var man med hona och tänkte att man skulle prova på att ta en kull på henne. Så nu har jag skicka in stamnamns förslag så nu är det bara vänta och se om det är nåt av dom som blivit godkända. Jobbigt med så lång väntetid man vill ju veta nuuu…

Jag hade tänkte och använda Znoddas på henne när hon börja löpa. Och de gick fort hon var igång bara ca: 2 veckor efter att vi hämta henne  så nu har Znoddas varit där i 5 dagar. Vi hämta hem honom igår. Så nu är det bara och hoppas på att dom har lyckas.

Så ni kanske förstår att det är mycket nytt och roligt som hänt här hemma på sista tiden 🙂