Hej!

 

Vi är en liten familj på mig Johanna och min lilla underbara Norska Skogkatt S*Miss Mikkus´Fats Domino kallas även Razer. Han är min första Norska Skogkatt, fick hem honom i början av December 2009. Jag fick upp ögonen för den rasen när min moster Jane skaffa en och jag tyckte dom bara var så underbara värdens bästa temperament.

Tycker så mycket om S*Drakborgen´s Xerxex Bärsärk kallas även Xeke min mosters katt att jag till och med skaffa en av hans avkommor. Så var de ju en så fin hona också S*Miss Mikkus´Diva Dior kallas även Diva.

Ett intresse jag har är kattutställningar. De börja med att Jane ville ställa Xeke men kunde tyvärr inte på grund av olika anledningar så då hjälpte ja henne. Jag hjälper fortfarande henne och tycker de är jätte kul men nu ställer jag även ut min egen lilla Razer. Tog ett tag och lära sig allt som har med utställningar att gör men nu tror ja att jag kan de viktigaste iallafall. En stor del av de som gör de roligt är alla trevliga människor man träffar och lär känna. Är alltid lika kul och åka på utställning och träffa alla.

Efter 2 år sen vi skaffade Razer så bestämde vi oss för att  få en liten påökning av S*Fairyhearts Go-By Gobo (Znoddas)

Även skaffat mig en avels hona IC S*Miss Mikkus´ Gina Lollobrigida som bor hos min mamma. I samma veva så fick jag skaffa mig ett stamnamn SE* RazerCat´z.
Gina fick en kull 2012 3 hanar och 1 hona. Vi bestämde oss föra att ena hanen skulle stanna hemma,  SE* RazerCat´z Atlas.

Så de var lite om oss, mer info om Razer, Znoddas, Gina & Atlas hittar du på sidan.

 

Med Vänliga hällsningar

Johanna